Monday, January 31, 2011

Who say it can’t

fbblog

Shot with Blackberry Storm 9500 smartphone. further enhance in Adobe Photoshop CS5 (add warm filter, burn tools, sharpen and crop)
to get the details popping out, I used a ray ban sunglasses acted as  filter place in front of camera lenses.
P/s :  Wedding slot is still available do contact +6019902188 (WhatsApp) for further details.

Sunday, January 9, 2011

terima kasih atas ucapan selamat hari lahir

_MG_7071
Assalamualaikum wbh dan salam sejahtera
Tq atas ucapan selamat hari lahir daripada korang semua. Makasih oit..sik kira dari FB, SMS, BBM, YM terima kasih.
-------------------------------------------------------------------------------------
Tq for the birthday wishes from you guys. thanks and love you all.

Monday, January 3, 2011

salam tahun baharu

Assalamualaikum wbh dan salam 1 Malaysia

hari ni 3 hari kita dalam tahun 2011. apa macam? mesti ada azam baru, azam lama yang baru dan banyak lagi la.

tahun ini untuk aku lah, insyallah AKUreka akan jadi satu brand name yang mantap diuruskan oleh 5 orang pemegang share holder yang amat serasi. tunggu dan lihat ok.

untuk aku pulak? azam baharu hmmmm…biase je, harapan aku AKUreka adalah lebih gemilang, terbilang.

Ok, itu sahaja untuk kali ini, diharap, anda  terus sudi melawat blog ini

akurekas