Wednesday, November 5, 2008

10 years ago


(From Left : Pojie, Faizal, Shahrul, Krol Rizzuan and me)
i do look slimmer 10 years back, now it fat and sexy..hehehe

This picture taken 10 years ago , oh yeah time do fly do they. anyway, found this picture inside the old album, got it scanned and post it here.



Toklah gambar jaman mensia marek, jaman gik sekolah SMBAMIS, adeh 10 tahun yang lalu taim mek urang gik 17 (gik underage deng!) hehe..nektok masing-masing dah ada kehidupan kedirik, macam pojie nya nektok nulong maknya bisnes, faizal aka men ku x tauk pa polahnya nektok, Shahrul aka Diva kita nektok berada di UK molah Phd, Krol Rizzuan nektok jadi Medical Doctor kat Saratok kah x salah. dan aku tok jadi photographer picisan.

dak tok semua educated, aku jak xda rejeki sampei ke U, stakat Kolej Swasta ya adalah, sijil jak.

apa-apa pun, memori tetap tepahat lam gambar tok, 10 taun yang lalu.

7 comments:

oon said...

aiihhhh ada juak gamba aku, ya baruk nerd rupa aku lok, dah la loar ngeteng, yalah, masa ya blom jadi diba kohh.

aok slim ko dolok di, tp cam gaok jak muka ko sia, kedak muka guru besar gtewww. tp ku rasa nek tok ko nampak mudak gik.

mun da gamba lamak2 ya upload jak k, rindok nagga.

farah.marzuki said...

aih ehhhhhhhhhhhhhhhh. wkakakaka.
divaaaaaaaaa not so diva time ya!

ngegeh said...

hahahahha matilahhhh nerd ngeteng..mun ko xkeja cr***..xko jd diva asa aku rol..

yerrdehh rudy..slim shady jak owh..nang reminiscence lah gamba ya..

Adey said...

Men dah jd supermen huhu. tringat gn cita2 aku n kamal time ya. cita2 aku nk jd cm kolai haha ntah papa la

aVe said...

krol rizuan dah jadi doktor..
faizal bj dolok keja hsbc..
tapi, dah keja govt dengarnya..
qeqqee..
amek junior, tapi tauk dgn senior2 tox.. huhuu..

Rudy said...

Shahrul,

ala zaman dolok2 bah..hehehe...aku nampak mudak?..hahahah....

Farah
ya lah diva time dolok eh..

jijah
heheeh....no comment ya..dolok nang slim shady nektok fat shady whauhaua

adey
haha..aok eh cita2 ko nak jadi macam kolai dolok....hahaha..adeh2

ave
hehe...:D ingat juak tak duhal owh

Awang Julaihi Fauzi said...

hehehe... wahh mudak nar muka aku dlm pix ya die...haha..fit juak rupa aku...wahh rindu aku masa2x BUJANG dulu... :p

-POJIE-