Tuesday, November 11, 2008

Alairia Auto Service

Dont know where to repair your car dent after you hit a gate?, or you hit someone car? or you just need new paint on your car?

worry no more, you can go to Alairia Auto Service located at Demak Laut Industrial area. Good service from urs Truly Alai who will repair your car dent make it dissapear or turn it into gorgeous looking car by changing its color.

for more information, you can call Alai at : 6-019-4683986 aight.



ha, mun tak orang sik tauk siney nak repair keta ka skuter ka motosikal yang lengkik-lengkik tebik-tebik ya, atau just nak tukar kaler moto tak orang, pegilah ke AlaiRia Auto Service sitok di Demak Laut sinun. Aku dah berapa kali spray ngan miak tok, quality bagus price pun ok. apa-apa pun tak orang call jak si Alai tok 019-4683986 mun tak orang nak berondeng ngato moto tak orang k.

5 comments:

khairul azman onggon said...

Bapa komisen dapat ko pokk??? Heheheh..

Audio said...

Mun skres n cengkek skit ya..brapa nya ngecas hoh? pa keta ku rah kch nun skres ntam adik ku. roughly dalam brapa rega nya hoh? n brapa lamak nya molah?

Rudy said...

krol..hehehe

xda komisen..ku nulong promot jak...

pezal,
depand ngan cengkek nya akan observe dolok giney sebelum merik pricing.

salu mun skress kecik ya 3 ari dah ok...paling cepat 2 ari.

clouds over her head said...

alai kwn kita tok kah...

Rudy said...

dayang
bukan alai awang julaihi tok..alai lain tok..hehe