Wednesday, December 17, 2008

ntahla..

ujong2 taun aku rasa malas gilak nak turun opis, aku pun sik tauk kenak. nasibla cuti ku masih ada lagik..mungkin persekitaran yang nyuruh ke lejuk kali. tapi bila part turun ngambar sik kira nikah ka, apa-apa kah. happy jak ku rasa. pahal owh. hahaha

aritok tek aku rasa pagi tek suhu badan ku panas, demam ku, ney ndak lamak tok salu demam madot jak. x pernah jadi. pagi tok tek nah alu demam. tok dah asa ok sikit dah lekak nelan ubat. coma masih juak sik rasa selesa. biasalah bok nak bait. so kesimpulannya aritok ku cuti lah. mun aku kerja alu sik konsentret aku. pi time demam-demam tok, masih rasa rindok juak megang pulei-pulei DSLR C ku ya walaupun ku x kuar rumah.

mungkin ku lejuk nanga muka boss ku ya kali. dahlah boss sot sikit. mah nyawaku nak bcerita sitok sebab ada sidak tempat keja ku maca lak. biarlah ku simpan jak. pi siyesly boss aku ya nang sot, kekadang nyuruh aku datang moha kedirik jak. pi yalah nya boss kita tok keja debahnya. walaupunnya sot nya tetap boss.

aku asa sebab ya aku rasa hepy gilak mun aku ada assignment ngambar. sik kira bebayar kah sik. aku asa aku release jak time tanganku nekan shutter ya.

oklah, sekian jak sesi ngerepak ritok.

8 comments:

Willie said...

Rudy,

Time tok memang musim demam sebab cuaca sik menentu. Hati hati ajak kawu minum air. Jgn sik dimasak air.
Dlm demam, sempat juak kawu rindok ngan DSLR ya...hahahah mun ngambik gambar, mesti terubat rindu kawu. MEmber ku ada maok jual DSLR canon. ku lupak la model apa. mun ada berminat, contact aku.

Okey lah. iboh lupak ngabas blog aku. Chow lok!

Audio said...

It's normal that most of us amat suka molah keja yang bersangkut paut dengan apa yang kita suka ehek. Well, who knows satu hari lak ko dapat jadi professional photographer n mukak studio dikpun nak? ehek. Time tok, bertahan jak ngan boss.. ambik pengalaman bekerja XD

Along Abdul Karim said...

aik... ingatkan kmk jak yg tang ngada-ngada pandei rasa2 'rindok' ngan Chenta kmk.. duhal ktk rasa gia juak ohh..

Lately tok nang rasa windu benar nak kluar siney2 snap2 gambar... normal duhal rasa ya ohh.. hehehe

Anyway.. thanks Rudy atas tunjuk ajar ktk pasal upload vk diYoutube ya. Akhirnya reti juak kmk molahnya :D

ngegeh said...

normal lah ujong2 taun tok mood keja nang zero.

demam, mok banyak minum aek kosong.

kamera ya nang dipelok lah mun time tido kali oo. adatlah kita manusia, mun kita molah sesuatu yang kita nang suka/minat, memang kita akan rasa hepi.

as for your bos ya, nei lah ada bos yang sik sa'al. semua bos sa'al. haha

khairul onggon said...

Lejuk indah.. iboh nangga muka bos ko Di..

Di, ku dah nemu Cd alpha ya, dalam ari senin kedakya ku pos makei pos express... Ahaks...

Rudy said...

ekeke...

willie

yala..salu diabas boh bingung :D

pezal

apa2 pun nya still boss.

along

heheheeh..keracunan juak ah

jot

saya sokong!

krol

apuh..mala jak nemu muka boss ney pat x ditangar..kekeekk

edzura said...

me also malas nak ke opis after a week on vacation! dslr mu menjeleskan saya!

azai said...

ney ndak rindok, dslr ya dah kedak buah ati. arum bulak boleh k ngubat demam sekali.hehe