Monday, December 29, 2008

WIth today technology..

Above is the sister bride, witnessing her sister wedding live from Bintulu using 3G video Call. even she far away, she still can see the wedding. Thanx to the people who invent this 3G network. it makes your life easy and meaningful to see the face of your love one.

---------------------------------------------------------------------------------

Atas ya adalah kakak kepada pengantin perempuan nanga pernikahan adiknya menerusi video call dari bintulu. walaupunnya sekda kat sia, tapi nya nanga akad, besanding secara terus menerus makei video call. yala nektok, senang gilak nak berkomunikasi. dengan teknologi video call tok boleh merapatkan orang yang jauh. aku pun makei rangkaian 3G tok juak. salu aku molah video call ngan adikku, family mun aku travelling ke semenanjung. aku boleh nanga apa polah orang rumah juak. :D. apa-apa pun, mun nak video call aku, sila jak. tak orang tauk bah no. aku. hehehe.

3 comments:

khairul onggon said...

Nang canggih jaman kita knektok owh..

edzura said...

kamek sik tauk pun. kehkehkeh...best owh pat video call! terubat rasa rindu di hati lekak nangga muka.

Audio said...

Di china nektok sidak caller 3g dah siap boleh molah conference call up to 8 orang koh. Dah la 8 igek window skrin terpampang jak muka sidak 8 orang ya tek. Canggih hoh :|