Thursday, April 23, 2009

Kamek : photo session with Lady Kiki

Sorry ler guys, haku lambat update la pulak. bukan apa, busy betul dengan keje, life, then arrange photoshoot lagi dengan lady kiki sabtu ni. Oklah, sabtu lepas, aku, adey, leeyas, has dan madey berkesempatan membuat photshoot dengan Lady Kiki. so kat bawah ni hasil-hasilnya. Objektif kita orang aritu, adalah untuk dapatkan latar sunset sebagai latar dan seoalah-olah Lady Kiki ni buat photoshoot dalam studio. 3 setup flash digunakan pada hari tu.

 

ladykikiteaser (Small)

 

Kamek, sebuah karya strobist tempatan

 

ladykiki (Small)

Lady Kiki tengah berposing dengan DSLR CANON. CANON aje tau. NIKON xde.bwahahahaha (aku gune NIKON jugak ler)

 

ladycanon (Small)

Lady Kiki dengan beg CANON. CANON je tau!!..hahaha

 

IMG_9658 (Small)

Lady Kiki berpure-pure sakit perut.xdelah, saje je pose camtu.

IMG_9657 copy (Small)

Ala-ala ganas sikit

kikiduduk (Small)

Lady Kiki tengah duduk. hari dah gelap dah time gambar ni diambik

 

Korang tentu perasankan kenape gambar-gambar ni treatment dia lain-lain. untuk pengetahuan korang, aku saje buat camtu sebab aku nak tengok macam-mana setiap treatment yang aku buat beri impak dengan penonton. so xde komen/kutuk cakap gambar lady kiki tak sekata post processing nya.

4 comments:

Willie said...

kacak

Su iJamm said...

Gamba lady kiki tak sekata post processing nya..
Rilek bh dy.. cun melecun.. dari b.ground smpei ke urang nya.

zElDrItCh said...

nang raged...best2...ingin juak join ktkorang outing bro...insyallah...one day...banyak mok belaja ilmu tok...

dukunlintah plk said...

wow.. nice..