Saturday, April 25, 2009

Knowledge Sharing Session 25th April 2009


Fuh, gempak, aku ingat xde sambutan. rupa-rupanya ada pulak..anyway, biarkan gambar berbicara.

Anjuran : Leika Gago Photography (http:/leikagago.blogspot.com) Rudy, Adey, Leeyas

CandidXpression96 (http://candidxpression96.blogspot.com/) Madey9600

Putat (http://www.kakigambar.com)

Terima kasih kepada semua yang hadir, rakan-rakan blogger, tilla, zi, Lady kiki sebagai model, rakan-rakan dari agent24 pgx aerold publicadz, rakan-rakan dari flickr, framtop dan camera merah , Shah Shutter Republic dan rakan-rakan daripada Kelab Fotografi Kenyalang. Oh tak lupa juga kepada Miss Nolly sebagai model juga pada hari tu.

Terima kasih daun keladi, insyallah akan ada lagi di masa akan datang.

p/s Tilla, zi, kiki nanti akan dibuat sesi photoshoot secara personal untuk korang.


7 comments:

[ LADYKiKi] said...

congratulations!

erolnukman said...

samekom,,
nak nanyak..leeyas ney ya kah?
mcm kenal..

Rudy said...

LadyKiki

TQ

Erol,

wsalam, leeyas diam rah perumahan ya bah..

erolnukman said...

ok..kenal2...
apa blog leeyas oo..
kwn lamak ku..

Willie said...

best

Rudy said...

erol,nya sekda blog sik salah aku...

Rudy said...

willie, tq