Saturday, July 11, 2009

Google Chrome OS




Google Chrome Operating system, akan dikeluarkan sik lamak lagik..yah..dari Inovasi Chrome browser yang pantas dan ringan Google bercadang nak ngeluar Sistem Operasi lagik yang dijangka keluar dalam suku kedua 2010. Ditarget kepada netbook, Google ngeluar Chrome OS tok nang tepat pada masanya.Yang bestnya, dahla open source, free lagik ya sapa sik mok nak?. Bah, jangan tak orang konpius indah, windows ada segment pengguna nya mpun, google chrome os lak ada segmentnya mpun..sekpat nak banding-banding nya duak tok eh. Gik pun aku makei Windows juak bah.."ori" bukan cap lanun tawwww..hehehe

Bah, sama-sama kita nunggu produk Google Chrome OS tok dari sidak Google.sementara ya rajin-rajin tangan tak orang maca blog resmi daknya

http://googleblog.blogspot.com/

Ok selamat bergoogle dan berchrome..

3 comments:

AmirFX said...

Best juak makei google chrome tuk... Nang berkrom-krom jak kalernya... haha.. Nway, benda tuk nang best.. Beta tester aku dah penah coba n browser nya nang best.. Lebih ringan dari makei mozilla..

[h]einsen said...

bkn2 google knek tok owh..suma nya mok conquer..

khairul onggon said...

waa... sipu pun molah entry google.. best2.. hehe..