Tuesday, July 28, 2009

Adohh..

Bah bah, ku nak ngerepak lok,

malam tadik nakkah ada kapal berhias kat sarawak tok bah,
kawan aku tek, mula-mula ngajak pegi, aku jual mahal..

dah petang marek, alu landing kat Bombay Masala Sukma
alu datang leeyas ngan memnya, dan sik semena-mena, alu kuar plan, "pegi juh"
Balit lah aku tek, bekemas-kemas, mbak DSLR, tripod bla bla.

Dah aku ambik leeyas ngan memnya di umah leeyas tek,
planning mok nanga kat Pangkalan Sapi,
tapi damn, upa tutup jalan sia, nait ke Gersit, damn agik, jam gila..
alu la aku kuar ke jalan tol, ingat nak parking arah area golden triangle,
damn, jalan jam  tegal jalan banyak tutup,

pusing-pusing, kira nak makei jalan aji taha, parking kat area tong hin sia,
damn jam lagik, pusing  aku kei kampung alu nganta mem leeyas balit

dah lekak ya, sik putus asa gik aku ngan leeyas,
pusing gik gi Komplek, kira nak masuk ke pangkalan sapi
damn, jam lagik, dan jalan tutup, @*%#*@&%#* juwak..
dahla diarah oleh sidak rah DUN baru musin agik,
parking ke atas-atas nun, nak betah aku, ada moto kenak pecah
kenak curi, sik ku betah

alu ujung-ujung, aku ngan leeyas ilek rah perumahan
makan bubur ayam
nanga bunga api dari jauh jakla.
gambar sik dapat, minyak abis bikin ati panas jak..
mun ku tauk sik ku kuar..

12 comments:

AmirFX said...

Haha.. Mbak ilek bro.. Bukan rezeki nak nangga.. Aku mlm tdk pun memaksa dirik juak stuck lam jam ya.. Nasib juak makei keta kancil, kecik dan jimat minyak...

madey9600 said...

jeng3......apadaaa.....

edzura said...

yalah ktk...coba parking rah taman kereta kakya jalan kaki rah riverbank sia nakkah nyaman. sikdala jem kedak rah kampung gersit ya. biar parking berbayar janji selamat...bunga api manyak chantek malam tadik woo...I Likeeeeee!!!

Rudy said...

amir,

maksa dirik owh..

madey, hahah..

zura, kamek nak park sia malam tadik, sikpat masuk jeraya sia...huhuh

IsBoY'z ZeA said...

Cian ktk o... tp x hal at least ktk ronda ronda d jeraya mlm td, same as dak trafik juak wawawa duss duss duss jgn mare k. Kmk stay jak d umah koh layan Leverage di ch 701 g bez :)
lgpun x brani juak eeh nak kuar d tpt rame nek tok koh kn H1N1 tek nak.

Adey said...

hehe ya la sik ngekot aku nait kapal. kacak siot bunga api woooo

Rudy said...

IsBoY'z ZeA, yeap lepak umah gik best owh..

adey, hahah..mun jak dapat ku nait bersamamu...haha..layan bubur ayam nanga munga api layan juakla..dari jauh pun ok lah..

lvynana said...

ohh tedah, mun sik dpt juak kamek tumpang nangga gambar kapal berhias tek.

mat said...

tedah..mun mok kuar, mesti kuar awal2 ya..baruk dapat parking..

SEN said...

uih..sayang eh xpat ambik gambar time ya..

dukunlintah plk said...

sama lah kita bepusin2 kayor2 atas jeraya ajak..ujong2 ku ngan geng lepak di secret resipi.. ndak lagik tauk menauk gik pa cerita kapal beriyas kah bunga api kah bunga katy kah.. errr haha..

王菲Fay said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色