Sunday, August 23, 2009

Beli beli beli

Salam,

hows ur puasa today?. Alhamdullilah..sampei petang. Oklah, tadi aku Isz dan E telah berkesempatan mengunjungi bazar ramadhan yang terletak kat Satok. Macam biasa spt tahun-tahun lepas aneka juadah ada dijual. Tapi yalah, beli apa yang patut untuk sungkey* jak. Ok, tok gambar-gambar yang sempat diambik pakei DSLR 2mp jenama Nokia Music Xpress..hehehee

*sungkey – berbuka puasa

22082009_003

Ramai-ramai kita membeli..hehehe

22082009_004

Rami wooo…

 22082009_005

Rojak 1 Malaysia di papan tanda warna putih.

22082009_006

Aie..ney face mask tak orang?

22082009_002

ada orang putih la..

13 comments:

khairul onggon said...

Wahh.. kerinduan menggila aku pada Kuching eh.. apakan daya, tiket aku sepatutnya balit 9/9/9 terpaksa polah open dan aku terpaksa balit bulan 12 kelak huhu... sedih aihhh..

aya_snooter said...

huhuhauh..meriah meriah...p salunya mun g bazaar..dah sik tauk apa nak beli kohh..rambang mata..wahauhauh..last2 beli aek sirap jak lahh

Ms Tikot said...

Yah.... rami kali jak urg eh. Meriah ada jak.

oon said...

aihhh jaik itu ku lokk. keep it coming rudy, terubat rindu nagga gamba2 ya, mun boleh dah dekat nak raya klk, ambik gamba hopoh, indestrit, wisma satok (sambil ngansa nahan ati ku tok terkenang)

Rudy said...

K.O
balit lak sound2 oit..nyerbu mee kolok hj. salleh..

aya,
aie..ayek sirap jak dibeli..

Ms. Tikot,
yeap rami eh..tadik pun rami..

rol,
insyallah, akan ku usahakan..

mat said...

meriah da jak bazaar ramadhan cya..nang tiap tahun pun rami rah cya..hehehe

ngegeh said...

aihhh ada gambar bang deris kat Pic. 1 ya eh.

Di, lak amik tak pic kopok kecik-kecik nak dlm peket rega 1.90 kah mun sik salah. pakei sor dengan sarol pic ya. hahaha

ehh mun nak amik pic dak hopoh satok indestrit, ku mok jadi model ngegeh nya. lak pakei sor dengan sarol juak pic ya. hahaha

Rudy said...

mat,

nang rami sia..meriah..

jot,
lak ku ngambik..
haha, jadi model kei sor ngan sarol..boleh juak..mbak jaki posing skali depan opoh..hehehe..

Big Momma said...

lom jejak kaki ke bazzar ramadan gik... rami orang eh..

Rudy said...

mama,

yeap nang rami..

Faizal n Fashitah said...

Aok meriah sia hoh. Bukannya omputih jak datang,.. urang jepon ada juak eh! (Sila rujuk blog saya) nang meriah XD

Rudy said...

Faizal & bini,

jauhnya datang dari jepang nun..sinun xda bazar kali hoh..ehe

dukunlintah plk said...

yahh.. aku setuju banget (jadi model depan opoh)..

:p