Sunday, September 20, 2009

1 Syawal 1430H

Salam semua,

hari ini, 1 syawal 1430H, macam biase, aku solat sunat Idulfitri kat Masjid Jamek Kuching Sarawak

 

20092009_002

ramai yang bersolat sunat Aidilfitri kat masjid jamek Kuching

 

Pastu, aku terus ke rumah nenek, ambil nenekku dan adikku bawak pergi ke rumah untuk berkumpul

20092009_008

pose di pagi raye..ahaha..encik faizal anda dilarang mencilok ini gambar untuk super impose.

 

Pastu berkumpul kat rumah bersalam-salaman dan bermaafan di pagi raye.

IMG_3692

gambar raye bersama familia.

IMG_3695

bersama nenda dan adik beradik gwe.

Pastu ape lagi, makan ler!

IMG_3718

sayur campur.

IMG_3719

ayam masak merah.

IMG_3720

Kuah satey. sateynyer xde. makan je bersama lemang dan ketupat which aku lupe plak nak ambik gambo

 

Ok tu je hari raye aku, skarang ni waktu entry ni ditaip jam baru menunjukkan jam 12.00 tengahari.  petang nanti ada plak photoshoot untuk family-family yang telah menempah daripada kami untuk gambar raye.

Ok, salam aidilfitri dan mesraaaaa beb!

7 comments:

farid said...

Haaiiihhh mercun ngan bunga api neyyy????...

:)

Leika Gago Team said...
This comment has been removed by the author.
Terompah Biru said...

Selamat Raya ;D

Yummy!! ayam masak merah??.. Kuah satay??.. tiba2 rasa lapar hehe...

Titil said...

Wahh. Besnya! Mun kamek tek, alu sik terkaber gik nak lilit kemre rah geruk kulu-kiler nyenep gamba.

KHaiRuL aNTaSHa said...

wahhh...kacak2 jak gmbr..siap jak gmbr ktk ya..hehehe..

Rudy said...

Farid, haih..kamek sikda meli aiee...

Terompah Blue
slamat ari raya MZB.

Titil
aie..ketap ketup kamek ngambik gambar sambil makan..ehehehe

Khaisha
eheks..gambar biasa jak ya..

王菲Fay said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色