Tuesday, September 22, 2009

Jin Notti

jin notti poster

Berkesempatan menonton filem Jin Notti yang dilakonkan oleh Mawi, Fara Fauzana dan Cat Farish ni di MBO The Spring Kuching.

Apa yang aku nak komen eh, hmm,

1-Lakonan mawi ok, tak nampak kaku sangat walaupun filem pertama dia.(aduh saliha tak masuk list sebab projek tu terbengkalai so ni kira filem 1st dia la)

2- Fara Fauzana dan Cat Farish memang rock!.

3-jalan cerita tak membosankan!.

4-Korang tontonlah kat pawagam yek!

Pendek kata memang terhibur menonton filem ni. kalau korang nak tau, filem ni mengisahkan Notti lakonan Fara Fauzana ni sebagai jin yang baik hati. kebaikannya itu menyebabkan dia dihukum dan disuruh buat kerja jahat dan pelbagai cara dilakukan untuk memenuhi 100 jam kejahatan yang diarahkan oleh mahkamah jin.

Korang nak tahu kisah ni, jom tonton ramai-ramai di pawagam!

4 comments:

De Eduardo said...

bgs lah mun cita ya best2..asal nya penuh kelawakan tahap gaban mauk ku nangga..hihih

Willie said...

ku mok nangga juak

Faizal n Fashitah said...

best ka? ermm ku malam tadik gi MBO lekak nangga crita `Tsunami At Housekedumdebush'.. nang bes crita ya.. sedih part last2 skali aihh..

Rudy said...

De Eduardo (asa soap opera heheeh)
cita tok nang lawak juaklah..

Willie,
sila sila jak bro..MBO mariii yaaaa

FnF
mun aku nanga tang best.lak ko ngan wife nanga tang x best susah juak ku nak madah...ehehe...sokonglah industri pelem tempatan