Friday, September 11, 2009

Aritok..(niru stail farid lok)


video

Pagi tek berkesempatan makei Kuching-Matang Highway yang terdiri daripada 4 lane. 2 lane nait, 2 lane turun.Highway tok gik dalam pembinaan sebenarnya, cuma stretch dari SMK Matang Hilir ke simpang Telaga Air dibukak sikit jak pakei lalu di pagi hari. pi bila highway to siap sepenuhnya, stretchnya dijangka dari semariang ke rambungan ada exit kat matang jaya dan juak sik salah dengan area stadium gya.

Ok mun tak orang nak access ke Kuching matang Highway tok, belok ke SMK matang Hilir dari sia kitak drive lurus jak sampei nemu trafik light.

Oklah, posa aritok dah 21 Ramadhan. hmm, mood nak raya pun masih sekda. berdozen-dozen lagu raya ku dengar.ahahah.

Oklah, lak update gik.

12 comments:

KHaiRuL aNTaSHa said...

mena ya...sama jak kita tok..xda mood beraya..huhu

aritok said...

D

haaiiihhh mek pun sekda asa nak raya tok, pahal ow??

eh c khairulantasha pun gya juak ka, haaiihhh ...

chamnii tukkkkk :D

Willie said...

Yah! Last year ku makey, agik rupa construction jalan tok. Tahun tok dah mok complete kah?

Kacak eh ada jalan macam tok!

eusz said...

wui,.aku x tauk wujud menda tok. benefit to kau lah rudy o turun keja k jeraya tok.

er, leh tunjok cney jalan tok dalam wikimapia?

erolnukman said...

bena pdh ko..seminggu lebih gik nak raya,tp mood raya msh lom ada..

AmirFX said...

Yorobii.. Kenak semua org sekda mood nak raya inda? Y!...y!....y!..?!! arghhh!! <<-- suka nak havoc2 keadaan.. haha..

Faizal n Fashitah said...

Kacak highway ya hoh.. dapat k beraya hoh ehek. Ermm ku raya tok pun sikda mood juak nak beraya. Munkin makei loar puntong jak di pagi raya lak ehek (lekak semayang raya la).. nadai mood eh ehek..

Rudy said...

Khaisa, yah.sama juak sekda mood nak raya..

aritok.eeheheh, haih...yala sama jak kita tok owh

Willie, taun tok asanya lom complete abis willie

Eusz, ada ku apdate map wikimapia arah blogpost aku ya.

erol, aie..sama juak kita tok owh

Amir, aie..coba ko jadi badut jap..ehehehe

Fnf aik.xkan xda mood, orang terchenta dah ada disisi bah..makei loar puntung pagi raya erkk...hahahahaha

khairul onggon said...

Pahal smua sekda mood raya? Mok di engkah lagu raya dlm blog tuk kali.. ehehehe...

Wah.. aku pernah nenagr nama2 tempat seperti di dlm entry mu itu wahai rudy, tp sudah lamak gilak meninggalkan bumi kuching alu lupak nama2 trsebut.. dolok matang itu kawasan saya ngerayo2 ehehehe...

dukunlintah plk said...

aihh semua alu sekda mood.. bah kelak merik duit raya kompom ada mood.. sapa mok duit raya angkat tangan!! (pi mintak ngan rudy lah) :P

farid said...

Cop! Cop! Lam tdik otw g traweh mkak redio haaiihh "...brlalu lah suda ramadhan sbulan brpuasaaa...." alu lah mek 4 lam keta ya belaguu juakk, bole?? :D

Festaim nenga lagu tok sejak lagu2 raya dh dmaen...

Byk2 lagu raya, lagu tok laa kerindokkan mek nengar...huhuhuu

Jarang on redio lam keta hehehe

Mood RAYA:SUDAH ON. yayyy!!

:D

Rudy said...

K.O, jom gi bercuti di Kuching gik.

dukun aka jaki aka tarabas, erk bukan ku nengar ko spons tek, aku merik jak..hahahaha

farid, yah yah..kamek nengar lagu raya juak malam tadik derio muzik, 3 in a row gik.