Tuesday, February 3, 2009

IRIS band : Kamu Aku satu

Kamu Aku Satu

Berbisik si sunti
Si teruna meneliti
Bisakah firaun berhenti di sini
Merenung Ramayana menari
 
Watak-watak bertatih
Menagih cebisah kasih
Harapan tautan bersatu
Garuda melayangkan restu
 
Chorus:
Begitulah aku, begitulah kamu
Kamu aku satu
Bak lakonan persis dewa
Rumi dan Julia
Adam dan Hawa
Mereka dan kita Serupa
 
Bridge:
Ku pasti tak ada nista
Kata dusta pajakannya
Yang bisa kau rubah cinta kita
Biar sampai hujung nyawa
Lyric by : Luna Iris

Lagu dibawakan oleh IRIS band, kumpulan muzik tempatan dari sarawak.
Tak lama lagi nak keluarkan single mereka (According to the bassist lerr).
Ok, layankan lagu ni, dan sokong artis tempatan kita!

Lagu boleh didengar di laman Web Myspace mereka : http://www.myspace.com/irismalaysia

5 comments:

Willie said...

uih? best jak lirik tok eh

FaDLi said...

best ka lagu tok.... alamat myspace ya sik lengkap

Rudy said...

Willie,

dengar kat web myspace daknya..

Fadli,

Address ya pat pakei, ermm..best ka sik best, u paksa dengar dikpun lah..xpat nak komen..

yazmienn said...

lagu nya..erm... macam mok tdo kmk dengar... zzzzzzzzzzz zzzzzzzzz

pendapat masing2... kan

sora penyanyi kurang jelas..kenak ooo..

apa pun selamat maju jaya..

IrisLuna said...

tang sumak ndak jak